5 fapte simple despre Anunturi descrise

Hartă nouă pas cu pas pentru Anunturi


Ca mijloc de publicitate televiziunea a aparut la mijlocul secolului XX determinand o adevarata revolutie in domeniu. In prezent, datorita avantajelor sale, televiziunea atrage cele mai mari investitii din publicitate. asigura o audienta ridicata, televiziunea adresandu-se unei audiente de masa; ofera oportunitati extraordinare in ceea ce priveste creatia, datorita faptului ca pot fi combinate imaginile in miscare cu sunetul; ofera flexibilitate in ceea ce priveste durata materialelor publicitare, aceasta putand fi de orice dimensiune (de la 15 secunde pana la 30 de minute sau mai mult); ofera credibilitate imvestitorului; ofera flexibilitate in ceea ce priveste planificarea difuzarii materialelor publicitare; prin difuzarea materialelor publicitare in cadrul anumitor emisiuni de televiziune se poate transmite mesajul catre segmente bine determinate ale populatiei, reducandu-se astfel pierderile generate 18518o146s de transmiterea mesajului catre nonprospecti; prin asocierea mesajului publicitar cu emisiunile in cadrul carora este difuzat, imaginea acestora se transfera asupra produsului sau serviciului promovat.


Consumatorul este bombardat cu un numar mare de reclame ceea ce il determina sa nu mai acorde o atentie ridicata acestora; mesajul transmis prin intermediul televiziunii este perisabil, daca nu este repetat are toate sansele sa fie uitat de consumator; existenta unui numar mare de posturi de televiziune a determinat o crestere a concurentei intre acestea, ceea ce a determinat a scadere a auditorului. anunturi.


difuzarea mesajului publicitar in cadrul unor programe diferite, la ore diferite (strategie cunoscuta sub numele de scatter plan). Aceasta strategie permite transmiterea mesajului catre toate categoriile de consumatori, numarul celor care au avut oportunitatea de a receptiona mesajul crescand odata cu diversificarea programelor in cadrul carora este difuzat mesajul. difuzarea mesajului publicitar de-a lungul mai multor episoade ale aceluiasi program.


Totul despre Anunturi


Firma doreste sa ofere stralucire, exuberanta si inovatie prin intermediul unor produse de calitate la preturi avantajoase. Pentru a-si indeplini acest scop echipa de management Revlon combina creativitatea unei companii de cosmetice si moda cu marketing-ul, vanzarile, si sistemele operationale ale unei companii de bunuri de larg consum. Recunoasterea mondiala a acestei marci a calitatii produselor si experientei in marketing le-a facilitate constituirea uneia dintre cele mai puternice sisteme de franciza din lume, avand produse vandute in peste 175 de tari.


Predominante sunt cele de natura rationala - se pune accent pe prezentarea caracteristicilor rujului: se aplica usor, are o culoare bogata, stralucire deosebita intr-un singur produs, se intinde usor. In ceea ce priveste elementele de natura emotionala acestea sunt: o imaginea alb - negru in care este prezentata initial protagonista spotului, aceasta prinzand culoare o data cu aparitia produsului o fondul muzical folosit ce impune o stare de relaxare o prezentarea elementelor ce ii usureaza viata actritei (telefonul mobil, e-mailul, valiza cu rotile, prietenul) si care o caracterizeaza drept o femeie activa, dinamica, comunicativa.


Acestea vor fi femei care fac parte din grupul lor tinta si care au vizionat spotul publicitar respectiv. o Discutia de grup se va realiza pe baza unui ghid de conversatie pus in aplicare de un moderator o Participantii la focus-group-uri vori fi selectionati pe baza unui chestionar de selectie.


Cea mai bună parte a lui Anunturi


Nu e de mirare faptul că în fiecare zi, numărul cumpărătorilor online devine din ce în ce mai mare. În prezent sunt foarte puține verifica aici persoane care nu caută un anumit produs pe net. În rezultatul acestui progres tehnic, mai multe companii și-au mutat ideile de promovare a produselor și serviciilor tot în lumea virtuală.


Aceasta oferă posibilitatea afișării anunțurilor relevante pentru persoanele din anumite categorii de interese. Altfel spus, reclama va fi văzută în special de oamenii care sunt interesați de serviciile și produsele pe care vrei să le promovezi. În condițiile în care în ultimul an televiziunea, radioul și presa scrisă au pierdut din teren, din ce în ce mai mulți consumatori, în special adolescenți, migrează activ spre surse alternative de divertisment.


In cele ce urmeaza vom lua in discutie 6 tipuri diferite de publicitate online, astfel incat la final sa poti stabili care este varianta cea mai potrivita pentru afacerea ta (anunturi). Prima pagina a Google (sau a oricarui alt motor de cautare) este biletul tau de aur. Daca site-ul afacerii tale apare pe prima pagina verifica aici a rezultatelor unei cautari iti vei amplifica expunerea fata de utilizatorii care iti cauta in mod activ ajutorul si in acest fel vei avea parte de un trafic imbunatatit pe site.


Cel mai mare ghid pentru Anunturi


Si munca multa. Si, in plus, el poate fi dificil de inteles. Un mod mai rapid de a fi vazut pe prima pagina a rezultatelor unei cautari este publicitatea pe motoarele de cautare, un proces cunoscut si drept Search Engine Marketing – Marketing pe Motoarele de Cautare, sau publicitate platita in motoarele de cautare.


Atunci cand un utilizator efectueaza o cautare folosind cuvintele cheie pe care ai pariat, reclama ta va aparea in varful paginii cu rezultatele cautarii, in general cu mentiunea ca este un rezultat platit. Este adevarat ca vei concura cu alti marketeri pentru acel loc, insa motorul de cautare foloseste factori precum scorul de calitate si relevanta pentru a determina ce reclama va aparea.
Numite uneori reclame banner (datorita formei lungi si inguste pe care o iau adesea in partea de sus a paginilor) aceste reclame online iti permit sa le plasezi pe anumite pagini care au legatura cu industria in care activezi sau cu produsele tale. Poti targeta de asemenea reclama pentru anumite grupuri demografice.


O armă secretă pentru Anunturi


De asemenea, va trebui sa te asiguri ca landing page-urile tale se potrivesc cu reclamele tip display, astfel incat sa le maresti eficienta si sa obtii conversie de la vizitatorii noi. In Citeste mai mult general reclamele de tip display sunt eficiente atunci cand vrei sa cresti vizibilitatea pe pagini pe care stii ca potentialii tai clienti le viziteaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *